top of page
pikaso_enhance__none_4K_Standard_r_c_-8 kopiera.webp
Information

Våren 2024 har det gått 25 år sedan den allra första upplagan av metalfestivalen Bobfest hölls. Det är något som är värt att fira. För en dag och en kväll kan du nu få återuppleva den härliga stämningen som rådde på Bobfest. Hör du till skaran som helt missade festivalen är detta din chans att bli en bobfestare även du.

Mellan åren 1999 och 2005 hölls sju upplagor av Bobfest med start i Stockholm och fortsättning i Linköping. Under dessa år hann runt 50 olika band, både från Sverige, Europa, USA och Asien, spela på festivalen. Störst publik nådde festivalen under sitt sista år 2005 då amerikanska thrash-legenderna i Tourniquet headlineade med en konsert som senare släpptes på DVD.

Bobfest handlade dock inte bara om konserter. En viktig del var även gemenskapen och gudstjänsterna. Tillsammans med den amerikanska hårdrockspastorn Bob Beeman (aka Pastor Bob) skapade Bobfest-teamet ett koncept där fokus låg lika mycket på att möta Gud, dela nattvard och lovsjunga som att headbanga till sitt favoritband.

När Bobfest nu återvänder är det med samma koncept som när det begav sig. Det blir en eftermiddag fylld av gemenskap och undervisning, följt av en festkväll där fyra klassiska Bobfest-band och ett nytt kommer spela. Denna upplaga av festivalen är dock en ”limited edition” med ett begränsat antal biljetter, så för att inte gå miste om detta historiska event gäller det att säkra din biljett i tid!

Vi ses på Bobfest!

PROGRAM

LÖRDAG

16

MARS

2024

pikaso_enhance__viv.webp

BAND & TALARE

Liksom när det begav sig presenterar Bobfest även denna gång en rad högklassiga band. Fyra av banden har tidigare spelat på festivalen medan det femte är nytt i sammanhanget. Utöver detta kommer du även få lyssna till några mellanakter, samt musikinslag och talare i kyrkan.

SPONSORER

Bilda logotyp
PINGSTKYRKAN logotyp
Bogren Digital Logo white.png
Brunzell Designs logotyp
gardestig.jpg
FSS black text kopiera.jpg

Har du ett företag och vill vara med och sponsra Bobfest? Tveka inte att kontakta oss! Du får då synas med din logga + länk här på hemsidan. Det kan också finnas ytterligare möjligheter till exponering under själva eventet. Skriv eller ring till oss så berättar vi mer.

pikaso_enhance__viv.webp
bottom of page