top of page
topbild2.webp

LOKALER

Likt tidigare år består Bobfest i år av både en konferensdel och en konsertkväll. Konferensdelen hålls denna gång i Pingstkyrkan Norrköpings lokaler och konsertkvällen på rockklubben Dynamo.

Pingstkyrkan i Renströmmen

 

Renströmmen är en gammal anrik fastighet som invigdes redan 1899 och som ligger ett stenkast från Norrköpings resecentrum dit både tåg och bussar anländer. Sedan 1996 har pingstkyrkan huserat i lokalerna, men byggnaden hyrs även ut som konferenslokal och inhyser även en lunchrestaurang. Det är därför en lokal som passar Bobfest perfekt då det finns gott om utrymme för både gudstjänst/konferens, mingel, fika och mat. Den stora kyrksalen rymmer upp till 900 sittande personer, men kan anpassas även för ett mindre antal besökare. Bobfest konferensdel är avgiftsfri men vill du äta och fika behöver du på förhand via vår biljettjänst köpa mat- och fika-biljetter.

Adress:

Drottninggatan 1

Rockklubben Dynamo

- Kulturkvarteret Hallarna

 

Rockklubben Dynamo ligger inyhyst i Kulturkvarteret Hallarna, där det utöver konsertverksamhet även finns teaterscener, replokaler, ateljéer och skaparverkstäder. Byggnaden är en gammal yllefabrik från 1800-talet. När yllekrisen slog till på 70-talet tvingades fabriken stänga. Lokaleerna gjordes då om till en auktionskammare. Sedan 1992 har byggnaden varit vigd åt kulturen. Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings populäraste spelställen och har sett band som Saxon, At The Gates, The Black Crowes, Danko Jones, The Cardigans och The Soundtrack Of Our Lives stå på scenen. Klubben är rustik och mysig och har plats för 300 besökare. Biljetterna till Bobfests konsertkväll är därför limiterade. Vänta därför inte för länge innan du bokar din biljett.

Adress:

Tunnbindaregatan 37

bottom of page